måndag, januari 19, 2009

Nostalgi så här i börja på 2009 =)



Här står jag på klipporna med ryggen mot denna flygplats bilden nedan har jag som sagt havet framför mig.




Bilden ovanför är alltså mitt i natten. De höga bergen, den stora djupa havet och ljuset på natten är något alla bör uppleva. Det var en fin semester, det var mina barn och en kompis till Sandra som var med. Vi bodde alltså fem personer i en husvagn och åkte land och rike runt. Helt underbart hade vi, i Norge regnade det varje dag, vi hade en pool i förtältet, en ofrivillig pool. Det var helt underbart med de ljusa nätterna, den färska torsken, när det nappade, ledigheten, och friheten att bara vara.




Det här är "mina" gubbar som jag hade på kurs när jag var i Bilbao och utbildade i lödning. Jag kunde bara engelska, de kunde bara spanska. Men skam den som ger sig =) vi löste det. En salig blandning mellan svenska, spanska, engelska och kroppsspråk. Min sista dag kom en av killarn fram till mig och sa att jag skulle hämta min väska och att jag skulle hänga med dom. Jag fattade ingenting så jag gick till deras chef och frågade vad som skulle hända. Han mumlade att det inte var vanligt att göra så här men jag skulle hänga med killarna och ha trevligt. Naiv, glad äventyrslysten så hängde jag med. De tog mig till en liten bar där de bjöd på öl och tilltugg, jag var över förväntan glad och överraskad.




Den här resan är också ett minne jag kommer att minnas. Att träffa människor och samla på minnen, att spara på plastpåsar, vykort ;-) fota, att våga och vilja är grunden till att få ett lyckligt liv tror jag. Att klara kriser och motgångar tror jag är enklare att gå igenom om man ändå vet att det har funnits ett liv, en massa minnen och framförallt en massa goa människor att tänka tillbaka på.



Idag har jag varit på praktiken, ett äventyr det med. När jag kom hem idag så ringde Antons pappa och undrade om jag ville hänga med till IKEA och det var ju klart. Nu har jag nya uppslag att fundera på. Jag köpte en ram till min senaste Johan Thunberg tavla. Nu blir det att slappa. Skulle ha varit iväg på möte med damklubben, men den ena av oss har flunsan, den andra ev. magsjuka och jag trött. Trökigt men sant. Nu är det kväller och bara vara.

Inga kommentarer: